Äänirautahoidot 3

Tarjolla olevat hoidoissa käytettävät ääniraudat

Äänirautasarjat:

*Enkelisarja (3 kpl) pohjautuu 9. oktaaviin ja yliääniin. Voimistaa yhteyttä universaaliin energiaan, antaa henkistä näkemystä ja kokemuksia, inspiraatiota ja luovuutta. 4096 Hz, 4160 Hz and 4225 Hz
*Solfeggio (9kpl)’Kauan kadoksissa olleet parantavat Solfeggio-taajuudet.’ Dr. Joseph Puleo tutki Raamattua ja numerologiaa ja löysi 6 säveltä Ut, Re, Mi, Fa, Sol ja La, jotka löytyvät myös gregoriaanisesta Johannes Kastajan hymnistä .Tämän asteikon laulaminen sai aikaan runsaita henkisiä siunauksia. Nämä ääniraudat perustuvat numeroihin 3, 6 ja 9. Ne korreloivat Jumalan käyttämiin 6 luomistaajuuteen.
174Hz, Yhdistyminen henkeen, tulla Valoksi. Parantaa sekä fyysistä että psyykkistä KIPUA.
285Hz, Yhdistyminen Gaiaan. Parantaa fyysisiä ja psyykkisiä HAAVOJA.
396Hz, Syyllisyyden ja pelon vapauttaminen
417Hz, Tilanteiden purku ja muutoksen helpottaminen
528Hz, DNA:n uudistaminen, ihmeet
639Hz, Yhteyksien ja suhteiden yhdistäminen
741Hz, Intuition herättäminen
852Hz, Paluu henkiseen järjestykseen (Jumalalliseen suunnitelmaan)
963Hz, Liittyminen henkeen, ykseys kaiken kanssa
*Sisäeritysrauhaset (7 kpl): Käpyrauhanen , Aivolisäke/hypotalamus, Kilpirauhanen/lisäkilpirauhanen, Kateenkorva, Haima, Sukupuolirauhaset ja Lisämunuainen. Nämä taajuudet on tehty sekä tuomaan tasapainoa ja harmoniaa sisäeritysrauhasten erittämiin hormoneihin että myös itse rauhasiin, selkäytimeen ja selkärankahermoihin. Sisäeritysrauhaset tuottavat hormoneja suoraan verenkiertoon ja lymfakiertoon. Tämä systeemi säätelee kehon toimintoja kuten kasvu ja kehitys, solujen aineenvaihdunta, energia, ravintoaineiden tasapaino veressä, lisääntyminen, vesi ja elektrolyytit ja kehon puolustautuminen stressitekijöitä vastaan.
*Mineraalit, jotka löytyvät kehostamme: Näitä 12 äänirautaa käytetään esittelemään mineraaleja keholle, jolloin voidaan saavuttaa harmoninen tila. Ne voivat hajoittaa tukkeumia, jotka estävät kehoa imemästä ravinnosta tiettyjä mineraaleja: Ca, Cr/Mg, Cu, I, Fe, Mn, Mb, K, Zn/Ph, Se/Cl, Na, S
*Arkkienkelit 11 kpl:
Metatron, kaikkien arkkienkelien johtaja, vartioi jumalallista valtaistuinta. Avustaa henkilökohtaisessa ylösnousemuksessa.
Raziel, paljastaa salaisen jumalaisen mysteerin ihmiskunnan ja universumin välillä. Tuo intuitiota, näkemystä ja korkeampaa tietoisuutta, joka sallii esoteeristen asioiden syvemmän ymmärtämisen avaamalla kolmannen silmän.
Tzaphqiel, jumalallisen luomisen feminiini aspekti, joka säteilee ehdotonta rakkautta, anteeksiantoa, tuomitsemattomuutta ja myötätuntoa. Suuri Kosminen Äiti.
Tzadkiel, Armon Arkkienkeli. Kutsuu violetin puhdistavan liekin esiin. Tuo iloa, hyväntahtoisuutta, oikeutta, vapautusta ja vapautta, auttaa varallisuus- ja raha-asioissa.
Kamael, auttaa kaikissa sydämen asioissa (intohimo, tasapainoinen rakkaus itseä kohtaan sekä ehdoton rakkaus itsen ja muiden välillä.) Auttaa perhe- ja ystävyyssuhteiden parantamisessa.
Michael, Ihmisyyden Suuri Opettaja. Tuo laajentumista, johtajuutta, rohkeutta, suojaa, uskoa ja voimaa. Leikkaa miekallaan pois tarpeettoman ja sen, mitä ei halua tai enää tarvitse. Katkoo myös psyykkiset siteet toisiin.
Haniel, Suuri Kasvattaja. Auttaa kasvattamaan psyykkisiä voimia ja opettaa käyttämään kristalleja ja luonnollisia parannusmenetelmiä. Polaarisuuden ja kaksinaisuuden opettaja, joka saattaa ystävät ja rakastetut yhteen sekä tukee heidän suhteitaan.
Raphael, Suuri Parantaja. Ihmiskunnan, eläinten sekä Äiti Maan auttaja. Auttaa sielua paranemaan niin päivittäisistä vaikeuksista kuin menneistä traumoista. Inspiroi muusikoita, laulajia ja säveltäjiä.
Gabriel, Jumalan voima, Valon Tuoja. Tuo armoa, rakkautta, toivoa, lohtua, ystävällisyyttä, empatiaa, anteeksiantoa ja voimaa. Auttaa äitejä niin hedelmöittymisen hetkellä kuin myös koko raskauden ajan ja synnytyksessä. Ohjaa syntyvän lapsen sielua ja auttaa adoptioprosesseissa. Suuri Viestintuoja, joka auttaa taiteilijoita kommunikoimaan, erityisesti kirjailijoita.
Sandalphon, Metatronin kaksoisveli, ainoat arkkienkelit, joilla on ollut ihmisinkarnaatioita. Suojelee ihmisiä fyysisessä maailmassa.
Shekinah, Jumalan Feminiininen Läsnäolo.
Kaikki arkkienkelit (yliääni)

*Fibonacci-sarja (8 kpl) Jotta ääniraudat voitaisi erottaa, ne on merkitty suhdeluvulla, joka perustuu Fibonacci-numerosarjaan, joka alkaa numerosta 1 ja nousee lisäämällä aina edellisen numeron sarjan seuraavan numeron kanssa yhteen, jotta saadaan seuraava numero. esim. numero 1 lisätään numeroon 2. Näin saadaan numero 3. Sitten 2+3=5, jne. Sarja näyttää tältä: 1,1,2,3,5,8,13,21,34, … . Fibonacci –ääniraudat merkitään sarjalla, jossa ensimmäinen on 1/1, seuraavat 1/2, 2/3, 3/5, 5/8, 8/13, 13/21 ja 21/34.
Fibonacci-ääniraudat edustavat luonnon äänijatkumoa, jotka Leonardo Fibonacci löysi 1100-luvulla. Niitä voi käyttää luomaan luonnossa esiintyviä Fibonacci-spiraaleja. Spiraali löytyy mm. simpukankuorista, auringonkukan teriöstä, universumin galakseista ja hurrikaanimuodostelmista. Spiraalienergia voi säädellä hermojärjestelmää ja tuoda tasapainoa ja harmoniaa. Voimme myöskin liikkua spiraalissa ylös tai alas eri todellisuustasoissa, jolloin spiraali yhdistää fyysisen kehomme Ykseyteen. Fibonacci –ääniraudat rakentavat sillan näiden todellisuuksien välille ja tämä taas mahdollistaa parantumisen.