Äänitaajuuksien vaikutuksia

Internetissä on kuunneltavissa valtavasti erilaisia taajuuksia. Jotkut äänitaajuudet voivat olla hyvinkin voimakkaita. Taajuuksien kuuntelu voi aiheuttaa päänsärkyä, niskajäykkyyttä, kurkkukipua, ruoansulatusvaivoja, huonoa oloa, verenpainetta tai sydämen sykkeen nousua.

Kuulostele itseäsi, miten taajuus vaikuttaa. Tuntuuko se epämiellyttävältä? Haluatko keskeyttää kuuntelun, vai oletko sitä mieltä, että oireesi johtuvat taajuuksien kuuntelusta ja niiden  puhdistavasta vaikutuksesta? Ehkäpä annatkin niiden tehdä työnsä rauhassa. Jos koet ym.  oireita, veden juominen voi viedä ne nopeammin pois. (Muistathan, että aina on suositeltavaa juoda vettä taajuushoitojen yhteydessä.) Päivittäin voi hyvin juoda 4-6 lasillista vettä. Taajuudet eivät ole millään tavalla vaarallisia ja oireet menevät ohi, kun annat kehosi puhdistautua ja saavuttaa tasapainon.

Yksinkertaisin tapa kuunnella taajuuksia on  mennä nettiin: www.youtube.com ja kirjoittaa hakukenttään frequencies for …. ja sitten englannin kielinen sana, mikä kehon alue tai vaiva on kyseessä. Esim. ’frequencies for muscle relax’ antaa 17 erilaista videota, joita voi koittaa lihasten rentoutukseen. Monet videoista on suunniteltu yhteisesti kaikille lihasryhmille, mutta on mahdollista löytää myös tietylle spesifille lihasryhmälle  tehty video. ’upper back muscles’ kohdistaa haun yläselän lihasten alueelle ja ’lower back muscles’ taas alaselän alueelle. ’lumbago’ tarkoittaa noidannuolta ja itse olen kokenut sen moneen ristiselän vaivaan hyödylliseksi.