Planeettataajuuksien vaikutuksia 1

Aurinko ja sisäplaneetat

Aurinko 126,22 Hz
Aurinkokunnan energeettinen keskus, auttaa myös meitä pysymään fyysisessä keskuksessamme (Solar Plexus). Aurinko tuo lämpöä, iloa, valoa. Voimistaa, motivoi, vitalisoi, innostaa. Edustaa rohkeutta ja päättäväisyyttä.Kohottaa tietoisuutta itsestä ja itseilmaisua, tuo itseluottamusta ja ymmärrystä omasta tahdosta ja auttaa löytämään elämän tarkoituksen.
Hans Cousto: ”Meditointi tällä taajuudella johtaa tilaan hyvän ja pahan, häpeän ja syyllisyyden ulkopuolella, tilan, ajan, tiedon ja viisauden takana.”

Merkurius 141,27Hz
Merkurius on kommunikaation planeetta. Se vahvistaa älykkyyttä, liikkuvuutta, puhetta, kommunikaatiota, keskittymiskykyä, luovuutta, ilmaisukykyä ja halua elää. Se avaa kykyä vastaanottaa ja ymmärtää viestejä, avaa tiedolle ja selkeille ajatuksille.
Merkurius voi auttaa aineenvaihduntaongelmissa (kilpirauhasen toiminta) ja neurologisissa ongelmissa. Voi auttaa luopumaan peitetystä vihasta, kostonhimosta, huonomuistisuudesta tai pelosta, jos ei elä omaa totuuttaan.

Venus 221,23Hz
Venus edustaa rakkautta, kauneutta, luovuutta, kykyä vastaanottaa ja jakaa, harmoniaa. Venus vahvistaa rakkautta, ehdotonta hyväksymistä, kauneuden arvostamista, taidetta ja runsautta, uskoa ja luottamusta itseen, intuitiota, tietoa sielun tarkoituksesta, avoimuutta ja läheisiä suhteita, kykyä vastaanottaa ja antaa rakkautta, erotiikkaa, seurallisuutta, aistillisuutta, viehättävyyttä, sisäistä harmoniaa.
Venus voi parantaa pelkoja ja fobioita, hengitystä, allergioita, limakalvojen tulehdusongelmia, kehon tasapainottomuutta ja immuunihäiriöitä, kokemattomuutta, ihmisten pelkoa, turvattomuutta, alistumista muiden ylivaltaan.
Venus tukee immuunijärjestelmää.

 

Maa 194,18Hz
Edustaa stabiilisuutta, turvallisuutta ja vakautta.
Tällä taajuudella voidaan vahvistaa yhteyttä Äiti Maahan, maadoittumista, keskittymistä, kykyä elää ja ymmärtää elämää sekä oppia viisauksista.
Maa voi auttaa ruoansulatusongelmiin, migreeniin, tai jos vastustetaan elämyksiä tai kokemuksia.

Kuu 210,42Hz
Kuu ja seksuaalisuus liittyvät toisiinsa. Kuu edesauttaa feminiinisiä ominaisuuksia, kuten rakkaus, sensitiivisyys, luovuus, feminiinisyys, pehmeys, myötätunto, tunteet, intuitio, antautuminen elämänvirtaan.
Kuu on herkkätunteinen ja sillä on tasoittava voima. Se auttaa elämään tässä hetkessä ja haasteissa sekä auttaa luottamaan tunteisiin ja intuitioon ja antautumaan elämänvirtaan.
Kuu voi auttaa huonommuus-paremmuus –komplekseissa, lymfa-, verenkierto- , kuukautis- ym. nesteongelmissa ja saavuttamaan feminiinisen/maskuliinisen tasapainon.

Mars 144,72Hz
Mars edustaa energiaa, vapautta, huumoria. Se voimistaa, motivoi toimintaan, auttaa tekemään päätöksiä, antaa rohkeutta ja voimistaa seksuaalisuutta.
Mars vahvistaa itseilmaisua, kykyä käyttää luovaa voimaa, kykyä olla aktiivinen ja tehdä päätöksiä. Se antaa tukea johtajuudelle, omavaraisuudelle, pelottomuudelle, rohkeudelle, intohimolle, tahdonvoimalle ja auttaa vahvistamaan uutta alkua.
Mars voi auttaa erilaisissa fyysisissä ja psyykkisissä selviytymisongelmissa, kuten kontrollointiongelmat, raa’an voiman hyväksikäyttö, tai jos tuntee itsensä voimattomaksi tai kyvyttömäksi luoda tai kyvyttömäksi seistä ilman selkärankaa. Marsista voit saada apua myös, jos sinulla on tarve manipuloida muita, tai jos kärsit vihasta, ahneudesta, raakuudesta tai mustasukkaisuudesta.
Mars voi parantaa erilaisia tulehduksia, kuumetta, verenpainetta tai auttaa stressiin ja sitä voi myös kokeilla, jos on ongelmia kiveksissä tai munasarjoissa tai on ongelmia henkilökohtaisen tahdon kanssa.